Mediassa

Info

Yrityksemme on kehittänyt suomalaista saunaa sekä pohjoismaista gastronomiaa ja miljöötä yhdistelevän konseptin, jota kutsumme kaikkien aistien rentouttamiselämykseksi. Tuomme yhteen nautiskelijoita, jotka arvostavat laadukasta ruokaa, saunomista sekä erinomaista palvelua hulppeissa puitteissa Laukontorilla.

Rakastamme rentoa yhdessäoloa sekä hyvän fiiliksen ja ruoan jakamista. Luomme niin tamperelaisille kuin matkailijoillekin oman yhteisen ympärivuotisen olohuoneen, jossa fantastinen ruoka sekä leppoisa yhdessäolo ovat pääosassa.

Saunahinnat löydät täältä, aukioloajat täältä sekä ruokalistamme täältä.

Tampereen paraatipaikalla Laukontorin rannassa sijaitsevassa, ympärivuoden auki olevassa Kuumassa on kahvila-ravintola, suuret kahteen kerrokseen sijoittuvat terassialueet sekä kaksi saunaa. Löylyistä käsin pääsee virkistäytymään Pyhäjärveen, Kuuman omaan pulahdusaltaaseen.

Löydät meidät siis Tampereen ytimestä, Laukontorin varrelta. Asiakkaiden parkkipaikkoja meillä ei valitettavasti ole, mutta Laukontori tarjoaa runsaasti pysäköintitilaa. Lisää paikkoja löytyy n. 300 metrin päästä Nalkalantorilta.  

Tarjoamme elämyksiä, jotka rentouttavat kaikki aistit.

Tervetuloa nautiskelemaan!

Tarjoamme yhteisöllisen, rentouttavan
koko kansan olohuoneen pohjoismaiseen tyyliin

Yhteystiedot

Saunaravintola Kuuma, Laukontori 21, 33100 Tampere, Suomi

[email protected]
+358 50 517 0559