Lahjakortti Saunaravintola Kuumaan

Mikä olisikaan parempi ja ajattelevaisempi lahja nautiskelijana tunnetulle ystävälle, kuin lahjakortti ravintolaan? Nyt saat ostettua myös meiltä kätevät lahjakortit, joilla tarjoat rakkaillesi unohtumattomia elämyksiä. Irtautuminen arjesta illallisen merkeissä sopii hyvin niin vanhemmille, puolisolle kuin hyvälle ystävällekin. Lahjakortit ovat myös hauska ja kaikille sopiva tapa palkita yrityksesi henkilökuntaa.

Saunaravintola Kuuman lahjakortti on erityisen hyödyllinen lahjaidea kaikille, sillä yhdellä lahjakortilla voit maksaa sekä ravintolamme että saunamme palveluita. Voit esimerkiksi tarjota unohtumattoman illalliselämyksen, kiireistä arkea helpottavan lounaslahjakortin tai pienen hemmotteluhetken saunomisen merkeissä. Lue lisää monipuolisista saunoistamme tai tutustu ravintolamme salaisuuksiin.

Lahjakortti netistä

Voit halutessasi tilata lahjakortin helposti netistä nopean ja vaivattoman lomakkeen avulla. Syötät vain omat ja saajan tiedot sekä haluamasi viestin, niin olet valmis. Lahjakortille voidaan ladata mikä tahansa haluamasi summa, ja sillä voidaan maksaa kaikkia palveluitamme – samalla lahjakortilla voi siis nauttia niin illallista kuin saunan löylyistäkin. Saunaravintola Kuumasta saat monipuolisimman lahjakortin Tampereen alueella, joka sopii kaikenikäisille.

Netistä ostettujen lahjakorttien käsittely vie tavallisesti noin vuorokauden, jonka jälkeen se toimitetaan sähköpostiisi viestinä lahjakortin numeron kanssa. Mikäli sinulla on kiire, voit tietysti käydä myös ostamassa lahjakortin meiltä paikan päältä, jolloin saat kortin heti mukaasi.

Tutustu myös muihin Saunaravintola Kuuman tuotteisiin, kuten huppareihin ja t-paitoihin partnerimme kaupassa.

Tietoa lahjakortin ehdoista

Lahjakorttiamme ei voi palauttaa. Lahjakorttia ei voi käyttää maksuvälineenä yksityis- tai ryhmätilaisuuksien maksamiseen. Mikäli sinulla on jotakin kysyttävää maksuehdoista, voit tutustua niihin tarkemmin tästä. Reklamaatiot käsittelemme tapauskohtaisesti ja otamme yhteyttä teihin sähköpostilla. Jos sinulle jäi silti jotakin kysyttävää, voit ottaa meihin yhteyttä:

Saunaravintola Kuuma / Lumo Laukontori Oy 2871976-2
[email protected]

Puhelinnumerot:

010 406 5121 / 050 517 05 64
tai
010 406 5120 / 050 517 0559.

Tarjoamme yhteisöllisen, rentouttavan
koko kansan olohuoneen pohjoismaiseen tyyliin

Yhteystiedot

Saunaravintola Kuuma, Laukontori 21, 33100 Tampere, Suomi

[email protected]
+358 50 517 0559