Kuuman menu

Saunaravintola Kuuman menu – Tampereen helmi

Laadukkaat, sesongin mukaiset raaka-aineet, pohjoismaiset ja puhtaat maut sekä pienet yllättävät twistit tekevät Saunaravintola Kuuman ravintolasta suositun. Herkullisen illallisen voit nauttia hitaasti pitkän kaavan kautta, tai pistäytyä nopeasti pikaiselle suupalalle. Säännöllisesti sesonkien mukaan päivittyvä Kuuman menu tarjoaa uusia kokemuksia myös meillä jo aiemmin vierailleille. Tule nautiskelemaan pohjoismaisesta gastronomiasta ja sosiaalisesta syömisestä yhdessä läheistesi kanssa – tutustu uusimpaan ruokalistaamme.

Täältä löydät Saunaravintola Kuuman menun:

Ruokalista

Ravintolamme on tunnettu myös erinomaisesta palvelustaan ja monipuolisista juomavaihtoehdoistaan. Löydät meiltä asiantuntevan henkilökunnan lisäksi laajan valikoiman erinomaisia viinejä sekä kekseliäitä ja oivaltavia cocktaileja.

Tutustu Saunaravintola Kuuman ruokalistaa tukevaan viini– ja cocktail-listaan.

Jos haluat varmistaa onnistuneen illan, varaa pöytä ennakkoon.

Ruokailu Saunaravintola Kuumassa

Saunaravintola Kuumasta Tampereelta löydät oivaltavan menun lisäksi runsaasti paikkoja ruokailuun niin sisä- kuin ulkotiloissa. Upea kaksikerroksinen terassimme tarjoaa laajasti vaihtoehtoja illallisen nauttimiseen järvenrantamaisemaa samalla ihaillen, ja yläkerran lämmitetylle kattoterassille voit mennä viileämpinä kuukausinakin nauttimaan illasta.

Ravintolan aukioloajat

Ravintola ja saunat

Alakerta (maanantaisin lämpöisenä vain savusauna. Tiistaista lauantaihin palvelee kaksi saunaa!)

Ma-Ti 11:00-21:00 (keittiö 20)
Ke-To 11:00-23:00 (keittiö 22)
Pe 11:00-23:00 (keittiö 22)
La 12:00-23:00 (keittiö 22)
Su SULJETTU

Yläkerran lämmitetty kattoterassi

Ma-to SULJETTU
Pe 18:00-00/02:00
La 18:00-00/02:00
Su SULJETTU

Aamusaunat jatkuvat normaalisti torstaisin, muista varata paikkasi ajoissa!

Katso poikkeukselliset aukiolot täältä.

Saunaravintola Kuuma sijaitsee erinomaisella paikalla Tampereen Laukontorilla, jonne on helpot ja monipuoliset kulkuyhteydet. Löydät lisäksi lähettyviltä reilusti parkkipaikkoja, joten paikan päälle pääset omallakin autolla.

Illallisen lisäksi Saunaravintola Kuumasta löytyy arkipäivisin monipuolinen lounas. Alkusalaatin ja kahvin sisältävä lounas on tarjolla maanantaista perjantaihin kello 11–14.30. Tutustu ajankohtaisimpaan lounaslistaan.

Muut Saunaravintola Kuuman palvelut

Ravintolan lisäksi voi myös saunoa tai pistäytyä lasilliselle terassialueellemme. Saunamme ovat avoinna maanantaista lauantaihin, ja löylyistä voit nauttia niin puulämmitteisessä saunassa kuin modernissa savusaunassakin. Saunaelämyksen kruunaa pulahdus suoraan löylyistä raikkaassa Pyhäjärvessä tai vilvoittelu terassillamme maisemista nautiskellen. Lasillisen nauttiminen terassillamme on monelle jo kesän kohokohta.

Kerää siis kaveriporukka tai perhe kasaan ja tulkaa yhdessä nauttimaan rentoutumiselämyksestämme.

Tutustu myös ryhmätilaisuusmahdollisuuksiimme, mikäli juhlien tai yritystapahtuman järjestäminen on ajankohtaista. Monipuoliset tilavaihtoehtomme ja muut lisäpalvelumme takaavat varmasti onnistuneen illan.

Tarjoamme yhteisöllisen, rentouttavan
koko kansan olohuoneen pohjoismaiseen tyyliin

Yhteystiedot

Saunaravintola Kuuma, Laukontori 21, 33100 Tampere, Suomi

[email protected]
+358 50 517 0559