Kuuman menu

Elämyksellinen ravintola Tampereen Laukontorilla

Tärkeä osa Saunaravintola Kuuman tarjoamaa moniaistista elämystä on herkullinen ruoka. Ravintolamme Tampereen Laukontorilla on ehtinyt jo tulla tunnetuksi ruokalistallaan, jonka on loihtinut pirkkalalaissyntyinen keittiöalalla mainetta niittänyt Eero Mäkelä. Saunaravintola Kuuman ruokafilosofia perustuu pohjoismaisiin puhtaisiin makuihin, höystettynä pienillä yllättävillä twisteillä. Sesonkien mukaan vaihtuva ruokalista on suunniteltu sosiaalisen syömisen ympärille, joten menua kannattaa tulla maistelemaan koko porukan voimin – perheen, ystävien tai vaikka työpaikan tiimin kanssa.

Varmista onnistunut ilta ja varaa pöytä ennakkoon.

Tervetuloa ravintolaan Tampereen keskustan tuntumaan

Ravintolaamme voit piipahtaa sekä nauttimaan illallista pitkän kaavan mukaan että pikaiselle lasilliselle iltakävelyn lomassa. Ravintolamme herkkuja voit nauttia sekä sisätiloissa että ulkona kaksikerroksisella terassillamme, jonka toinen kerros on katettu ja lämmitetty. Terassilta aukeaa upea järvimaisema rakkaalle Pyhäjärvellemme.

Tutustu ravintolan uusimpaan menuun.

Ravintolamme on auki seuraavasti:

Ravintola ja saunat

Alakerta (maanantaisin lämpöisenä vain savusauna. Tiistaista lauantaihin palvelee kaksi saunaa!)

Ma-Ti 11:00-21:00 (keittiö 20)
Ke-To 11:00-23:00 (keittiö 22)
Pe 11:00-23:00 (keittiö 22)
La 12:00-23:00 (keittiö 22)
Su SULJETTU

Yläkerran lämmitetty kattoterassi

Ma-to SULJETTU
Pe 18:00-00/02:00
La 18:00-00/02:00
Su SULJETTU

Aamusaunat jatkuvat normaalisti torstaisin, muista varata paikkasi ajoissa!

Katso poikkeukselliset aukiolot täältä.

Ruokapaikka Tampereelta palveluineen

Tampereelta ravintolaa saa etsiä upeammalta paikalta, kuin Laukontorilta. Saunaravintola Kuuma sijaitsee järven rannalla Laukontorilla, Tampereen keskustan välittömässä läheisyydessä. Meille on siis erinomaiset kulkuyhteydet ja helppo tulla pidemmästäkin matkasta. Lisäksi sekä Laukontorilta että sen läheiseltä Nalkalantorilta löytyy runsaasti pysäköintitilaa, mikäli matkustat mieluiten omalla autolla.

Ravintolamme tunnetaan erittäin hyvän ruuan ja palvelun lisäksi laadukkaista juomavaihtoehdoistaan. Valikoimastamme löydät runsaasti erinomaisia viinejä sekä omaperäisiä cocktaileja. Mikäli ruokaravintolat Tampereella on jo koluttu ja erikoisempi juomamaailma kiinnostaa, tutustu Saunaravintola Kuuman ruokalistalle suunniteltuun viini- ja cocktail-listaan.

Illallisen lisäksi meillä tarjoillaan arkipäivisin maistuva ja runsas lounas. Herkullinen lounas sisältää myös alkusalaatin ja kahvin, joten makuelämyksen lisäksi saat varmasti myös vatsasi täyteen. Lounasta voit nautiskella aina maanantaista perjantaihin klo 11–14.30. Katso uusin lounaslistamme.

Jos ihastuit Saunaravintola Kuuman upeisiin puitteisiin ja ravintolamme loihtimiin herkkuihin, voit järjestää meillä myös yksityistilaisuuksia, juhlia ja yritystapahtumia. Ryhmätilaisuuksia varten voimme tarvittaessa järjestää cateringin lisäksi myös muun oheisohjelman ja muun muassa äänentoisto erilaisia musiikkiesityksiä varten onnistuu. Tutustu vaihtoehtoihimme ryhmätilaisuuksia varten.

Huomasitko, että meiltä saat nyt myös lahjakortteja sekä ravintolaan että saunaan! Osta lahjakortti helposti netistä ja ilahduta nautiskelun ystävää tarjoamalla kokemus hyvässä ravintolassa Tampereella.

Tarjoamme yhteisöllisen, rentouttavan
koko kansan olohuoneen pohjoismaiseen tyyliin

Yhteystiedot

Saunaravintola Kuuma, Laukontori 21, 33100 Tampere, Suomi

[email protected]
+358 50 517 0559