Saunat

Kaupungin kuumimmat löylyelämykset ja upeat maisemat pääset kokemaan puulämmitteisessä saunassa tai modernissa savusaunassa. Olitpa sitten himosaunoja tai nautit löylyistä satunnaisesti fiiliksen mukaan, saunamme palvelevat juuri sinua.

Kuumassa on kaksi yleistä sekasaunaa, jotka odottavat saunojia aina aukioloaikojemme mukaisesti. Saapuessasi voit ostaa saunarannekkeen ravintolan kassalta, siirtyä kenkänarikan kautta pukuhuoneisiin ja siitä yleisiin pesutiloihin, joissa liikutaan uima-asuun tai pyyhkeeseen kiedottuna. Mikäli omat tykötarpeet jäivät kotiin vuokraamme kassalta pyyhkeitä, uikkareita ja saunatossuja 2€/kpl.

Saunaranneke tulee ostaa viimeistään tuntia ennen sulkemisaikaa, saunomisaikaa ei ole rajoitettu eikä saunaan tarvitse tehdä erillistä varausta (*poikkeuksena aamusaunat).

Saunan terassille pääset vilvoittelemaan ja Ratinan suvannossa pulahdus on mahdollista ympärivuotisesti. Terassin luukulta voit ostaa saunajuomia ja nauttia niitä maisemia ihaillen, saunat eivät ole anniskelualuetta.

Saunoihimme pääset rentoutumaan seuraavin hinnoin:

Ma-ti 8€, ainoastaan savusauna lämpimänä.

Ke-pe ennen klo 17.00 10€, arki-iltaisin ja lauantaina 15€.

Opiskelijat ja eläkeläiset saunovat aina 8€ hintaan.

Saunojen aukioloajat:

Ma-Ti 11–21
Ke-Pe 11-23
La 13–23
Su suljettu

Kuuman aamusaunat:
Toistaiseksi jatkamme perinteisellä torstain aamusaunalla, joten kerran viikossa pääset nauttimaan ainutlaatuisesta tunnelmasta kun kaupunki vielä nukkuu ja ensimmäiset löylyt heitetään jo klo 6.30, vaihtoehtona on saapua myös klo 8.00 tai 9.30. Aamusauna varaukset kätevästi Dinnerbooking:in kautta.

Aamusauna+pyyhe, uinti ja aamupuuro vain 11€/hlö.

Kuuman porukka toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi testaamaan saunan ja uinnin kokonaisvaltaisia terveysvaikutuksia!

Saunoistamme pääsee ympärivuotisesti pulahtamaan järveen turvallisella uimapaikallamme – tervetuloa testaamaan saunan ja uinnin uskomattomia vaikutuksia.

Saunat
Saunat

Tarjoamme yhteisöllisen, rentouttavan
koko kansan olohuoneen pohjoismaiseen tyyliin

Yhteystiedot

Saunaravintola Kuuma, Laukontori 21, 33100 Tampere, Suomi

[email protected]
+358 50 517 0559

Etusivu » Saunat