SAUNAT

Saunat

 

Kaupungin kuumimmat löylyelämykset voi kokea joko puulämmitteisessä tai modernissa savusaunassa. Kahden saunan tarjoamat vaihtoehdot palvelevat erilaisia saunatottumuksia – himosaunojista ulkomaalaisiin ensikertalaisiin.

 

Tiloistamme löytyy kaksi yleistä sekasaunaa, joihin voit saapua viihtymään yksin tai yhdessä.
Isompi saunoistamme on savusauna ja pienempi saunamme puilla lämmitettävä perinteinen sauna.

 

Saunoihimme pääset rentoutumaan seuraavin hinnoin:

 

Maanantaista perjantaihin klo 11-17 hintaan 10 €
Maanantaista tiistaihin klo 17-22 hintaan 15 €

Perjantaisin klo 17-23 hintaan 15 €

Lauantaisin klo 11-23 hintaan 15 €
Sunnuntaisin klo 12-16 hintaan 8 €

Saunaranneke tulee ostaa viimeistään tuntia ennen sulkemisaikaa.

Opiskelijat, lapset (alle 16 vuotiaat) ja eläkeläiset saunovat maanantaista perjantaihin klo 11-17 alennettuun hintaan 8 €.

 

Meille voit tuoda myös oman pyyhkeen, pefletin ja saunatossut mukanasi, mikäli haluat vuokrata pyyhkeen meiltä, hinta on 2 € / henkilö.

 

Saunarannekkeen voit ostaa ravintolamme kassalta, jonka jälkeen voit siirtyä kenkänarikan kautta pukuhuoneisiin, joista löytyy lukittavat pukukaapit. Sieltä voit siirtyä yleisiin tiloihin, joista löytyvät suihkukopit sekä yleiset sekasaunat, joissa liikutaan uima-asussa tai pyyhkeeseen kiedottuna.

 

Muistathan ottaa mukaasi siis oman uima-asun, mikäli haluat, sellaisen voi myös vuokrata meiltä hintaan 2€/ henkilö.

 

Saunoistamme pääsee pulahtamaan myös järveen turvallisella uima-paikallamme – tervetuloa testaamaan saunan ja uinnin terveysvaikutuksia!

 

 

 

Saunoistamme pääsee ympärivuotisesti pulahtamaan järveen turvallisella uimapaikallamme – tervetuloa testaamaan saunan ja uinnin uskomattomia vaikutuksia.