Saunat
Saunaremontti alkaa 2.1.2023 ja arvioitu remontin valmistuminen on viikolla 5. Saunamme ovat remontin ajan suljettu. Pahoittelemme tilannetta! !

Saunat ja monipuoliset saunatilat Tampereen keskustan tuntumasta

Tampere on tunnettu saunakaupunki. Tampereen saunat sijaitsevat mitä upeimmilla paikoilla, kuten Saunaravintola Kuuman rentouttamiskeidas raikkaan Pyhäjärven rannalla. Meiltä löytyvä erikoisuus on savusauna Tampereen keskustan tuntumasta, jota et kaikkialla pääse kokemaan.

Sauna Tampereen paraatipaikalta Laukontorilta löytyy Saunaravintola Kuumasta. Kaupungin kuumimmat löylyelämykset ja upeat maisemat pääset kokemaan puulämmitteisessä saunassa tai modernissa savusaunassa. Olitpa sitten himosaunoja tai nautit löylyistä satunnaisesti fiiliksen mukaan, saunamme palvelevat juuri sinua.

Kuuman saunat ja palvelut

Kuumassa on kaksi yleistä sekasaunaa, jotka odottavat saunojia aina aukioloaikojemme mukaisesti. Saapuessasi voit ostaa saunarannekkeen ravintolan kassalta, siirtyä kenkänarikan kautta pukuhuoneisiin ja siitä yleisiin pesutiloihin, joissa liikutaan uima-asuun tai pyyhkeeseen kiedottuna. Mikäli omat tykötarpeet jäivät kotiin vuokraamme kassalta pyyhkeitä, uikkareita ja saunatossuja 3 €/kpl.

Saunaranneke tulee ostaa viimeistään tuntia ennen sulkemisaikaa, saunomisaikaa ei ole rajoitettu eikä saunaan tarvitse tehdä erillistä varausta (*poikkeuksena aamusaunat).

Saunan terassille pääset vilvoittelemaan ja Ratinan suvannossa pulahdus on mahdollista ympärivuotisesti. Terassin luukulta voit ostaa saunajuomia ja nauttia niitä maisemia ihaillen, saunat eivät ole anniskelualuetta. Huomaathan, että myös keittiömme palvelee saunojia mielellään ja saunan jälkeen voitkin nauttia upeissa maisemissa vielä monipuolisen lounaan tai herkullisen illallisen.

Hinnasto

Arkisin ennen klo 17 12€ (maanantaisin lämpöisenä vain savusauna. Tiistaista lauantaihin palvelee kaksi saunaa!)
Arkisin klo 17 jälkeen 17€
Lauantaisin 17€
Opiskelijat ja eläkeläiset 12€
Torstain aamusauna 13€
Pyyhe- ja uimapukuvuokra 3€

Saunojen aukioloajat

Ma-Ti 11-21, maanantaisin lämpöisenä vain savusauna. Tiistaista lauantaihin palvelee kaksi saunaa!
Ke-To 11-23,
PE 11-23,
LA 12-23,
SU Kiinni.

Katso poikkeukselliset aukiolot täältä.

Kuuman aamusaunat

Toistaiseksi jatkamme perinteisellä torstain aamusaunalla, joten kerran viikossa pääset nauttimaan ainutlaatuisesta tunnelmasta kun kaupunki vielä nukkuu ja ensimmäiset löylyt heitetään jo klo 6.30, vaihtoehtona on saapua myös klo 8.00 tai 9.30.

Kuuma x Karhu aamusaunat ovat tulleet takaisin!

Hinta on edelleen 13€, ja tähän sisältyy tuttuun tapaan aamupuuro, pyyhe ja nyt myös Karhu alkoholiton olut!

Aamusaunan varaukset Dinnerbooking:in kautta.

Aamusaunat ovat hyvin suosittuja, joten muistakaa varailla paikat ajoissa.

Mikäli etsit löylyjen lisäksi Tampereelta saunatiloja, voit kääntyä puoleemme. Mukavien löylyjen lisäksi voit vuokrata monipuoliset tilamme erilaisiin ryhmätilaisuuksiin. Sauna Tampereen keskustan läheisyydestä, tilaisuuteesi sopivat tilat sekä ruokailu onnistuvat kaikki kätevästi saman katon alla.

Kuuman porukka toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi testaamaan saunan ja uinnin kokonaisvaltaisia terveysvaikutuksia!

Saunoistamme pääsee ympärivuotisesti pulahtamaan järveen turvallisella uimapaikallamme – tervetuloa testaamaan saunan ja uinnin uskomattomia vaikutuksia.

Saunat
Saunat

Tarjoamme yhteisöllisen, rentouttavan
koko kansan olohuoneen pohjoismaiseen tyyliin

Yhteystiedot

Saunaravintola Kuuma, Laukontori 21, 33100 Tampere, Suomi

[email protected]
+358 50 517 0559