Kattoterassi Tampereen keskustan tuntumasta ja muut vuokratilamme

Kattoterassi Tampereelta juhlia varten hakusessa? Saunaravintola Kuuman upea, kaksikerroksinen terassi soveltuu erinomaisesti kaikenlaiseen juhlintaan ja maisemista nauttimiseen. Lasitettu ja lämmitetty kattoterassimme tarjoaa huikeat järvinäköalat, joita voit ihailla päivän kääntyessä iltaan. Meiltä löydät myös muut kätevät vuokratilat kaikenlaisiin tarpeisiin.

Pääasiassa tilamme ovat kahdessa kerroksessa. Alakerrasta löytyvät ravintola ja kahvilamme, joiden valmistamia herkkuja voit nauttia sekä sisätiloissa että terassilla. Terassilla pääset myös vilvoittelemaan saunomisen yhteydessä, tai voit jopa pulahtaa raikkaassa Pyhäjärvessä. Lisäksi alakerrassa sijaitsee myös yksityislounge, jonka voit vuokrata omaan käyttöösi. Yläkerrastamme löydät lämmitetyn kattoterassin, jossa voit järjestää erilaisia ryhmätilaisuuksia ympäri vuoden.

Visit_Tampere_Saunaravintola_Kuuma_Laukontori_Ratina_Autumn_2020_Laura_Vanzo-3
Visit_Tampere_Greening_2019_Insta_Laura_Vanzo
Visit_Tampere_Saunaravintola_Kuuma_6.10.2018_Laura_Vanzo-15 (1)
Visit_Tampere_Saunaravintola_Kuuma_6.10.2018_Laura_Vanzo-3 (1)
Visit_Tampere_Saunaravintola_Kuuma_restaurant_sauna_Laura_Vanzo-17
Visit_Tampere_Kuuma_Sauna_Restaurant_Summer_2021_Laura_Vanzo-52
Saunaravintola-Kuuma-Kabinetti
Visit_Tampere_Laukontori_Kuuma_Sauna_ravintola_restaurant_Summer_Laura_Vanzo-43 (1)

Tampereelta terassi ja muut vuokrattavat tilat

Meiltä löydät siis sopivat tilat sekä isommalle porukalle että hieman pienemmälle. Meille on myös mahdollista varata pöytä ravintolasta, mikäli haluaa juhlia rennosti vaikkapa perheen tai työpaikan oman tiimin kesken. Omaan käyttöön voi vuokrata kahdenlaisia tiloja:

Lasitettu ja lämmitetty kattoterassi
  • 150–200 henkilölle
  • suurempiin juhliin, muun muassa yritystilaisuudet, pikkujoulut ja häät
  • varusteltu äänentoistolaitteistolla, joka mahdollistaa musiikin soittamisen sekä erilaiset esitykset
Yksityislounge
  • 10–20 henkilölle
  • pieniin juhliin, kokoustilaksi tai illanviettoihin omalla porukalla
  • varusteltu erilaisia kokouksia ja neuvotteluja varten
Meille ovat aina myös hyväkäytöksiset koirat tervetulleita, ja meiltä löytyykin muun muassa koirille juoma-astiat valmiina terasseiltamme.

Paras terassi Tampereella

Kauniiden näköalojen lisäksi sijaitsemme myös erittäin keskeisellä paikalla, joten pääset nautiskelemaan terassille Tampereen keskustan tuntumaan Laukontorille. Laukontorille on erittäin hyvät kulkuyhteydet kaikkialta, joten vieraidesi on helppoa saapua paikalle ilman autoa pitempään illanviettoon. Lisäksi niin Laukontorilla kuin sen läheisellä Nalkalantorilla on runsaasti parkkipaikkoja. Vieraiden on siis helppoa saapua paikalle, mutta meillä pääset silti nauttimaan yksityisestä tunnelmasta ja luonnonläheisistä maisemista.

Meillä Saunaravintola Kuumassa järjestyvät myös herkulliset ruuat ja erityiset juomat tilavuokrauksen yhteydessä sekä tarvittaessa vaikkapa DJ, viinitasting ja muut ohjelmanumerot. Lisäksi juhlinnan yhteydessä on mahdollista vierailla rentouttavissa saunoissamme. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous, niin katsotaan juuri teidän tarpeisiinne sopiva yhdistelmä palveluitamme. Lisää tiloista ja niiden varaamisesta voi kysyä osoitteesta [email protected].

Tarjoamme yhteisöllisen, rentouttavan
koko kansan olohuoneen pohjoismaiseen tyyliin

Yhteystiedot

Saunaravintola Kuuma, Laukontori 21, 33100 Tampere, Suomi

[email protected]
+358 50 517 0559